Stranice

Podizanje novca na bankomatima - Troškovi

Kako podizati novac sa Payoneer kartice preko bankomata.
Podizanje novca na bankomatima

Novac sa Payoneer kartice možete podizati na bilo kom bankomatu u Srbiji. Nije baš najisplatljivije za podizanje manjih iznosa, ali to je cena jer Payoneer nema svoje bankomate. Osim ovog troška, može vam biti naplaćeno $1 ako želite da vam bankomat da izveštaj o stanju na računu (potpuno nepotrebno, jer to možete besplatno proveriti preko interneta) i $1 ukoliko se desi da bankomat nema dovoljno novca ili ukoliko pokušate podići više novca nego što imate na kartici (zato prvo proverite stanje preko interneta).

Podizanje novca na bankomatima - $3.15 za bilo  koji iznos (najviše u toku dana možete podići $2500). Pogledajte sve troškove korišćenja Payoneer kartice.

Kako podizati novac sa Payoneer kartice na bankomatu?

Isto kao i sa bilo koje druge kartice, ubacite karticu i pratite uputstva.

Prilikom podizanja novca sa bankomata izaberite opciju "bez konverzije" jer je dosta povoljnije tj. dobićete novac po kursu koji je ~2% manji od srednjeg kursa.

Ako se registrujete preko OVOG LINKA, kada vam ukupne uplate na kartici dostignu cifru od $100, Payoneer će nas (u roku od mesec dana) nagraditi sa po 25$. Ovde možete pogledati i uputstvo za naručivanje Payoneer kartice.

Нема коментара:

Постави коментар