Stranice

Šta je Payoneer?

Payoneer je finansijski servis baziran na internetu koji svojim korisnicima omogućava slanje i primanje novca preko Payoneer debitne MasterCard kartice.

Sta je Payoneer kartica?

Payoneer MasterCard kartica je debitna kartica, koju korisnik može koristiti za plaćanje preko interneta, za plaćanje na svim mestima koja primaju MasterCard, a možete je koristiti i za podizanje novca na bankomatu. Plaćanje i podizanje novca je moguće do visine sredstava kojima raspolažete na Payoneer računu, jer se radi o debitnoj kartici.

Payoneer je osnovan 2005. godine sa sedištem u Njujorku.




Kako da postanem vlasnik Payoneer MasterCard debitne kartice?

  • Potrebno je da se registrujete na njihovom sajtu. (Registracijom preko OVOG LINKA dobijate 25$)
  • Za registraciju vam je potrebna lična karta, vozačka dozvola ili pasoš. Iste podatke će od vas tražiti i bilo koja domaća banka kada želite da otvorite račun kod nje.
  • Kada unesete sve podatke i registrujete se potrebno je da slikate ili skenirate ličnu kartu (tj. dokument preko koga ste se registrovali) i da im pošaljete. U mejlu ćete dobiti link gde trebate da pošaljete. **Napomena: Slika mora biti čista i jasna, najbolje da slikate na prirodnom svetlu bez blica.
  • Nakon toga sledi period od 5-9 dana gde se vrši provera vaših podataka, nakon toga kartica se šalje na vašu adresu.
  • Kada dobijete karticu potrebno je samo još da je aktivirate i možete je koristiti.

2 коментара:

  1. sve je to lepo,ali bih volela da mi neko objasni,dali se dobija i pin kod,uz karticu,da bih podizala na bankomatu?Šta bi se desilo,ako bih otvorila i devizni racun u dolarima/evrima,pa da novac sa pionirove kartice povucem ili podižem na šalteru neke banke?
    p.s.,negde pročitah,da pionir kartice podržavaju i neke druge ,,poslodavce" on line,po nasem izboru(google play store app devolpers and offers isl.)?koliko je to tačno i dali je tacno da oni mogu sa google play stora bilo kome od instalera aplikacija,bilo sta platiti ili da se osvoji pay pal cartica bilo kog iznosa)?hvala unapred na odgovoru.ima li iko stvarnog pozitivnog iskustva rada i naplate od tih aplikacija sa google play-a?svi mahom ocenjuju sa 5 zvezdica u recenzijama,ali niko ,još nevideh da je napisao kako je nešto zaradio ili naplatio.

    ОдговориИзбриши